Szülőkonzultáció

A koronavírus járványhoz kapcsolódó rendelkezések következtében az eddig megszokott életünk alapjában változott meg. 

Önöknek is új kihívásokkal kell szembenézni pl. megoldani a gyerekek tanulásához szükséges tárgyi feltételeket, nyugalmas helyet biztosítani a tanuláshoz, segíteni a gyerekeket a tanulásban, biztosítani a napirendet, a testmozgást, az egészséges és változatos étkezést, lehetőséget teremteni a közös beszélgetésekre. Eközben a saját feladataikat is el kell látni, na meg az „én idő”-re és a pihenésre is kellene időt szakítani. Azzal, hogy digitális oktatásra tértünk át jelentős többletfeladat hárult mindannyiunkra szülőkre, pedagógusokra, gyerekekre egyaránt. 

Miközben tesszük a dolgunkat a kialakult járványhelyzetnek köszönhetően nagyon sok minden generálhat most bennünk szorongást, mint pl. a karantén, az információhiány, de ugyanakkor az információáradat is…stb., amivel szintén szembe kell néznünk.

Az OnlinePszicho.hu csapata most szülőkonzultáció formájában lehetőséget biztosít a gyerekekkel, a tanulással, a megváltozott életkörülményekkel, a szülői és munkahelyi feladatok összeegyeztetésével kapcsolatos problémák és bármilyen egyéb felmerülő kérdés megbeszélésére.